GOLAW отримала високу відзнаку престижного міжнародного рейтингу The Legal 500 EMEA 2020

За результатами щорічного міжнародного дослідження The Legal 500 EMEA 2020, юридична фірма GOLAW отримала виску відзнаку відразу у дев’яти практиках. Вісім юристів зазначені дослідницькою комісією провідними спеціалістами різних галузей права, троє з яких отримали окреме індивідуальне визнання в категоріях «Лідер» та «Нове покоління лідерів»

Серед визнаних практик:

  • Трудове право
  • Кримінальне право
  • Енергетика
  • Банківське та фінансове право, ринки капіталів
  • Комерційне, корпоративне право та M&A
  • Вирішення судових спорів
  • Практика приватних клієнтів
  • Нерухомість та будівництво
  • Податкове право

Індивідуальне визнання отримати:

  • Катерина Манойленко, партнер GOLAW – категорія «Лідер», практика трудового права
  • Анжеліка Моісєєва, партнер GOLAW – категорія «Лідер», практика кримінального права
  • Катерина Цвєткова, радник GOLAW – категорія «Нове покоління лідерів», практика трудового права.

Cеред провідних юристів фірми названі:

  • Валентин Гвоздій, керуючий партнер GOLAW
  • Сергій Оберкович, старший партнер GOLAW
  • Максим Лебедєв, партнер GOLAW
  • Ігор Глушко, партнер GOLAW
  • Ірина Кальницька, партнер GOLAW

Відгуки наших клієнтів надані дослідницькою комісією The Legal 500 наводимо нижче.

Трудове право

За відгуком клієнтів, юристи GOLAW є «справжньою командою, робота якої – злагоджена, точна та відмінно організована». Керуючий партнер фірми Валентин Гвоздій, партнер Катерина Манойленко та радник Катерина Цвєткова «по-справжньому сміливі та мають неймовірно високий рівень мотивації для досягнення найкращих результатів». За відгуками клієнтів, фірма надає консультації з усіх питань трудового права, а у сфері вирішення трудових спорів робота фірми є “неперевершеною”.

Індивідуальні визнання отримали:

  • Категорія «Лідер»: Катерина Манойленко, партнер GOLAW
  • Категорія «Нове покоління лідерів»: Катерина Цвєткова, радник GOLAW

Cеред інших відгуків клієнтів:

“Ця команда змогла виграти кейси, які інші юридичні фірми навіть не взяли б до розгляду або заздалегідь визнали програшними. Я дійсно ціную витримку юристів у найбільш стресових ситуаціях та вміння пропонувати правильні рішення у найбільш складних ситуаціях та в максимально кроткі строки”.

“Ці юристи розуміють, що значить виконувати свою роботу вчасно, якісно та ефективно”.

“Я напевно можу сказати, що практика трудового права GOLAW – це команда справжніх професіоналів, які є справжніми ентузіастами своєї справи та мають дійсно креативний підхід у розробці стратегій захисту клієнта. Їх індивідуальний підхід поза конкуренцією, а спілкування завжди є комфортним та легким”.

“Валентин Гвоздій та Катерина Манойленко працювали на моїм кейсом від самого початку. Можу сказати, що ці юристи мають виключну комбінацію практичного досвіду та вміння розробляти нестандартні стратегії. Вони не спираються на вже існуючу юридичну практику – вони створюють прецеденти”.

“Значний досвід Катерини Цвєткової у вирішенні судових спорів є безцінним і вона завжди надавала оперативну допомогу з усіх термінових питань. Вона швидко адаптується до найстресовішої ситуації та може з легкістю її врегулювати, запропонувавши правильне рішення”.

“Ця команда заслуговує називатися однією з кращих в Україні”.

Енергетика

GOLAW супроводжує відразу декілька проектів у сфері сонячної та вітряної енергетики і має виключний досвід у сфері будівництва біоелектростанцій. Старший партнер фірми Сергій Оберкович та партнер Максим Лебедєв є ключовими спеціалістами практики. Їх робота включає в себе надання консультацій іноземним інвесторам з питань придбання проектів відновлюваної енергетики, регуляторних питань, а також питань охорони навколишнього середовища та дозвільних процедур.

Кримінальне право

Робота GOLAW у сфері кримінального права включає в себе повернення незаконно вилучених активів та документації, представництво клієнтів перед правоохоронними органами, визначення матеріальної шкоди, спричиненої злочинами, а також представництво клієнтів у судах. Керуючий партнер та заступник Голови Національної асоціації адвокатів України Валентин Гвоздій, високо відзначена партнер Анжеліка Моісєєва та партнер, керівник практики Ігор Глушко рекомендовані клієнтами.

Індивідуальні визнання отримали:

Категорія «Лідер»: Анжеліка Моісєєва, партнер GOLAW

Відгуки клієнтів:

“Однією з складових нашої загальної роботи з GOLAW стало успішне вирішення питань у сфері кримінального права. Юристи фірми можуть обирати правильну стратегію та досягати успіху – і ми це цінуємо”.

“Керуючий партнер Валентин має дійсно значний досвід у сфері кримінального права та посадових злочинів, в тому числі, на міжнародному рівні”.

Банківське та фінансове право, ринки капіталів

GOLAW відома своїм “досвідом саме у цій сфері, виском рівнем професіоналізму та здатністю повністю поринати в процес, своєю креативністю”. Фірма активно займається проектами у сфері банкрутства та реструктуризації боргів. Лідерами практики є: старший партнер фірми Сергій Оберкович, який консультує українським та міжнародні фінансові організації, що надають субординовані забезпечені та незабезпечені кредити; партнер Максим Лебедєв, який супроводжує транзакції синдикованого кредитування та операцій з фінансування нерухомості; партнер Ірина Кальницька – спеціаліст з фінансової реструктуризації боргів.

Інші відгуки клієнтів:

“Юристи фірми мають дійсно глибоке розуміння українського та міжнародного законодавства у сфері банкінга, фінансів та ринку капіталів. Консультації команди GOLAW у сфері банківського та фінансового права допомогли нам отримати бажаний успіх. Вся команда націлена на досягнення результатів для клієнта”.

“Cергій Оберкович дійсно обізнаний в питаннях банківського і фінансового сектору. Він має багаторічний досвід роботи з клієнтами у сфері банківського та фінансового права з клієнтами різних індустрій”.

“Ірина Кальницька має значний досвід роботи з представництва інтересів фінансових організацій в питаннях реструктуризації боргу, відновлення прав на заставне майно та його повернення банкам, звернення стягнення на заставне майно”.

“Фірма показує відданість роботі та професіоналізм”.

Комерційне, корпоративне право та M&A

GOLAW має «глибоке розуміння міжнародних правових норм, а також особливостей українського законодавства, що особливо важливо для іноземних компаній, які виходять на український ринок». Лідери практики Сергій Оберкович та Максим Лебедєв, супроводжують великий та середній вітчизняний та іноземний бізнес, банки та фінансові установи, а також приватних інвесторів, які працюють в Україні. Одним з основних напрямків роботи фірми є супровід саме транскордонних справ, і вона відома своєю «старанністю, професіоналізмом та досвідом».

Відгуки клієнтів:

“Команда GOLAW дуже професійна та бізнес-орієнтована, яка може обрати дійсно виграшну стратегію”.

“Юристи фірми допомогли нам розробити дійсно виграшну стратегію, що дозволило заощадити час і запустити проект вчасно та відповідно до заплановагого бюджету”.

“Максим Лебедєв є провідним юристом з унікальним поєднанням ділової кмітливості та глибоких юридичних знань. Максим вміє мислити стратегічно та працювати з ним – справжнє задоволення. Він є досвідченим перемовником, практично підходе до вирішення завдань, і завжди готовий взятися за роботу”.

Вирішення судових спорів

Практика вирішення судових спорів GOLAW завжди шукає нові керативні підходи. Провідні спеціалісти практики, керуючий партнер Валентин Гвоздій та партнер Катерина Манойленко, виявляють ‘високий рівень професіоналізму і відданості та використовують індивідуальний підхід у відповідності до потреб клієнта’. Вони часто представляють інтереси клієнтів в загальних, господарських та адміністративних судах всіх рівнів, а також в міжнародних судах.

Інші відгуки клієнтів:

“Команда завжди використовує індивідуальний підхід до клієнтів, враховуючи їх потреби під час розробки стратегії захисту та плану дій. З цією командою є завжди відчуття, що вони поділяють ті ж самі цінності. Вони завжди знаходять нові, креативні підходи”.

“Юристи фірми демонструють високий рівень професіоналізму та відданості, а також використовують індивідуальний підхід до потреб клієнта”.

“Нам подобаються глибокі знання та великий досвід професіоналів фірми, їхнє вміння обирати виграшну стратегію та досягати поставлених цілей, а також значний досвід успішного вирішення судових справ”.

“Валентин Гвоздій, керуючий партнер фірми, розробляє правову позицію та стратегію захисту інтересів клієнтів у судових спорах – він є лідером проекту. Катерина Манойленко очолює практику вирішення судових спорів та успішно представляє інтереси клієнтів у складних судових справах. Вона має значний досвід успішного вирішення спорів та є експертом у позасудовому врегулюванні справ”.

Практика приватних клієнтів

GOLAW консультує з питань корпоративного структурування, оподаткування, управління ризиками та капіталом, передачі активів спадкоємцям за допомогою трастів та фондів, а також з міграційних питань для іноземних та вітчизняних клієнтів. Партнер Максим Лебедєв керує практикою, старший партнер Сергій Оберкович є провідним спеціалістом з питань транскордонних інвестицій.

Нерухомість та будівництво

GOLAW консультує іноземних інвесторів з питань інтернаціональних транзакцій з нерухомістю, займається структуруванням угод та питаннями управління майном. Фірма також надає консультації щодо залучення проектного фінансування та відповідних податкових питань. Сергій Оберкович та Макс Лебедєв є лідерами практики, на рахунку якої чималий lосвід із виділення земельних ділянок під агропроекти та інфрастуктуру, а також проекти у сфері відновлюваної енергетики.

Податкове право

GOLAW надає повний спектр послуг у сфері податкового права, серед яких і вирішення судових спорів, міжнародне податкове планування та проведення податкових аудитів. “Вони – найкращі податкові консультанти, з якими ми працювали в Україні”, – зауважує один з клієнтів, в той час і як інший підкреслює “вагомий досвід фірми у захисті клієнтів в податкових спорах”. Керуючий партнер Валентин Гвоздій та керівник практики Ірина Кальницька є лідерами практики, які займаються податковим супроводом проектів, податковими аудитами, адміністративним та судовим оскарженням податкових рішень, захистом клієнтів у кримінальних справах з податкових питань, трансфертним ціноутворенням та національним і міжнародним податковим плануванням.

Інші відгуки клієнтів:

“Фірма надає всебічний аналіз та огляд усіх суміжних питань з високим рівнем професіоналізму”.

“Вони – найкращі податкові консультанти, з якими ми працювали в Україні. Ми цінуємо творчий підхід юристів до вирішення податкових питань, завдяки якому наша податкова політика є ефективною, а також їхню спроможність вирішувати складні податкові питання, пов’язані з іноземним бізнесом, представленим в Україні”.

“Особистісні компетенції керуючого партнера Валентина Гвоздія включать в себе справжнє лідерство у cфері податкового права, податкового планування та структуруванні зокрема”.

“GOLAW – одна з провідних українських юридичних фірм у багатьох сферах, включаючи податкове право”.

“Партнери дбають про свою репутацію, націленість на успіху – складова частина їхньої культури, і вони завжди орієнтуються на досягнення результатів для клієнтів. GOLAW має значний досвід у кримінальних справах та податкових спорах”.

“Ірина Кальницька та її команда продемонстрували неперевершені стратегічні та технічні навички”.

Наведені результати розміщено на сайті Legal 500.

The Legal 500 – провідний міжнародний рейтинг, який упродовж майже 30 років оцінює сильні сторони юридичних фірм всього світу у більш ніж 100 юрисдикціях. Дослідження рейтингу базується на анкетах юридичних фірм, відгуках 300 000 клієнтів та інтерв’ю з юристами. Отримані результати переглядаються та оновлюються щороку, аби забезпечити найсучасніше бачення світового ринку юридичних послуг.

Д-р. Валентин Гвоздій

Д-р. Валентин Гвоздій

Керуючий партнер, адвокат, PhD

  • Визнання
  • The Legal 500 EMEA 2023
  • Who’s Who Legal 2022
Сергій Оберкович

Сергій Оберкович

Старший партнер, адвокат

  • Визнання
  • The Legal 500 EMEA 2023
  • Who’s Who Legal 2022
Катерина Манойленко

Катерина Манойленко

Партнерка, керівниця судової практики, адвокатка

  • Визнання
  • The Legal 500 EMEA 2023
  • Who's Who Legal 2022 - 2024
Ігор Глушко

Ігор Глушко

Партнер, керівник практики кримінального права, адвокат

  • Визнання
  • The Legal 500 EMEA 2023
Анжеліка Моісєєва

Анжеліка Моісєєва

Партнерка, адвокатка

  • Визнання
  • The Legal 500 EMEA 2023
Катерина Цвєткова

Катерина Цвєткова

Партнерка судової практики, адвокатка

  • Визнання
  • The Legal 500 EMEA 2023
  • Who's Who Legal 2022 - 2024
716

Статті на тему

Березневий дайджест новин

03 Квітня 2024 Новини

Березневий дайджест новин

Читати
GOLAW знову здобула визнання у міжнародному рейтингу The Legal 500 EMEA 2024

02 Квітня 2024 Новини

GOLAW знову здобула визнання у міжнародному рейтингу The Legal 500 EMEA 2024

Читати
Постійний розвиток та просування карʼєрними сходами робить кожного члена команди GOLAW ще кращим, успішнішим, професійнішим.

22 Березня 2024 Новини

Постійний розвиток та просування карʼєрними сходами робить кожного члена команди...

Читати
Усі публікації

Ми використовуємо файли cookies для вдосконалення роботи сайту та покращення Вашого користувацького досвіду.
Політика cookies Налаштування cookie

Будь ласка, уважно ознайомтеся з умовами політики конфіденційності та обробки персональних даних. Політика cookies.

Я даю згоду на обробку персональних даних відповідно до політики конфіденційності та обробки персональних даних

Я хочу отримувати розсилку

Ми використовуємо файли cookies для вдосконалення роботи сайту та покращення Вашого користувацького досвіду. Політика cookies Сховати налаштування

Дякуємо за довіру!

Ми отримали ваш запит на отримання консультації. Найближчим часом наші спеціалісти зв'яжуться з вами!

На головну
Дякуємо, що підписалися на нашу розсилку!

Відтепер ви завжди будете в курсі найважливіших законодавчих змін, актуальних експертних публікацій та анонсів подій!

На головну